Speculaasje Heyns

Een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

2014 loopt stilaan op zijn einde, en we hebben heel wat leuks om terug te blikken. In april werd onze Specumaat in gebruik genomen, en dankzij jullie vele positieve reacties mogen we besluiten dat hij een groot succes is. In september startte de verkoop van speculaas bij Lizzy's Nieuwe Oogst. Nu vind je onze speculaas dus niet alleen in Herentals maar ook in Westerlo. En enkele weken later lanceerden we onze webshop en hebben postbodes al speculaas bezorgd in alle uithoeken van het land!

Zo zie je maar... een bewogen jaar vol leuke ervaringen! Omdat we merken dat onze speculaas steeds aan populariteit blijft winnen, hebben we besloten om ons hierop te concentreren. Dat wil zeggen dat er geen gebak en biscuit meer wordt gemaakt. Maar vanaf januari 2015 kan je weer bij ons terecht voor heerlijke vatel!

Meer weten hierover? Lees hier dan het volledige nieuwsartikel.

Nog inspiratie nodig voor een origineel eindejaarsgeschenkje?

Kerst en Nieuwjaar komen dichtbij? En je hebt geen idee wat je voor vrienden, familie of collega's moet kopen? Geen nood, wij hebben wel enkele suggesties die bij iedereen in de smaak vallen!