Speculaasje Heyns

Zet jouw bedrijf in de kijker met een speculaasvorm op maat!

Dag van de klant, het eindejaar of een bedrijfsfeest... Als bedrijf ben je wel eens op zoek naar een origineel geschenk om je personeel, klanten of leveranciers te bedanken. En als het even kan, dan is het wel leuk als dit geschenk jouw logo draagt. Natuurlijk kan je opteren voor een balpen, kalender of muismat. Of je kan het ook eens over een andere boeg gooien. Een speculaas met je eigen naam of logo bijvoorbeeld!

Vraag gratis offerte aan

Wat zeggen anderen?

Alle lof voor de speculaas die jullie voor ons gemaakt hebben!

We wilden een eigen ontwerp, afwijkend van de bestaande vormen, en jullie zijn er mooi in geslaagd om het gewenste resultaat te leveren. Knap!

Filip Laureyssen - Kempa

Wij gebruikten de McDavid speculaas telkens als eindejaarsgeschenk voor onze top klanten en gesponsorde atleten. Iedereen zag dit geschenk graag komen omdat het zowel qua smaak als ontwerp uniek was.

Heerlijke, ambachtelijke speculaas die je kan personaliseren naar wens. Met daarbovenop een uitstekende service en behulpzaamheid.

McDavid Europe

Waar moet je rekening met houden?

Lijkt zo’n op maat gemaakte speculaas wel iets voor jouw bedrijf? Dan willen we je graag verder helpen om voor jou de geschikte vorm op maat te maken. Maar daarbij moet er wel rekening worden gehouden met een aantal zaken;

 • Enkel voor dikke speculaas

  Vormen op maat worden enkel gemaakt voor onze dikke, malse speculaas. Dit is niet mogelijk voor de dunne, krokante speculaasjes. Deze worden namelijk gemaakt met een speculaasmachine. De levertijd én kostprijs voor een vorm op maat voor deze machine is beduidend hoger dan de houten vorm waarmee de dikke speculaas gemaakt wordt.

 • Minimum-afmetingen

  Om ervoor te zorgen dat een logo of naam duidelijk kan worden weergegeven zijn de minimum-afmetingen van de speculaas vastgesteld op 12 x 22cm. De grootte van de speculaasvorm is afhankelijk van de naam en/of het ontwerp van het logo.

 • Enkel letters & lijntekeningen

  Voor het ontwerp kunnen enkel eenvoudige lijntekeningen gebruikt. Gekleurd vlakken, kleurschakeringen en foto’s zijn niet mogelijk. Bent u niet zeker? Stuur ons uw logo, en wij vertellen u wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

 • Levertijd: ±8 weken

  De speculaasvormen worden door een houtsnijder ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Daarna worden ze uitgetest door een proefbak van de speculaas. Indien nodig wordt de vorm hier en daar nog wat bijgewerkt om een optimaal resultaat te bekomen.

 • Kostprijs: ± €180/vorm

  Dit is slechts een prijsindicatie. De kostprijs is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp. Bij grotere aantallen (meer dan 100 speculazen) moeten er twee speculaasvormen worden voorzien.

Vraag meer informatie aan!

Heb je interesse en wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!