ONZE WINKEL BLIJFT OPEN TIJDENS DE LOCKDOWN! Bekijk onze aangepaste openingsuren.

Bestel je favoriete speculaas nu ook online!

Tijdens de Sinterklaas-periode wordt vaak weinig moeite gespaard om vrienden en familie te verwennen met een lekkere speculaas. En dat merken we ook aan onze klanten, die uit alle uithoeken van het land komen.

Het hoeft geen Sinterklaas te zijn om te genieten van speculaas. Maar we beseffen ook dat niet iedereen zomaar even een uitstapje maakt naar Herentals wanneer men hierin zin heeft. Daarom zetten we vanaf vandaag onze eerste stappen in de wereld van e-commerce.

Via onze webshop kan je op een eenvoudige manier jouw favoriete speculaas online bestellen. Makkelijk, snel én aan huis geleverd!

Voorlopig is het online assortiment eerder beperkt en is het enkel mogelijk om speculaas in pakketten te bestellen. De reden hiervoor is simpel. Om ervoor te zorgen dat de speculaas goed beschermd is tijdens het transport, hebben we hiervoor een speciale verpakking laten maken. Door pakketten aan te bieden, zorgen we ervoor dat de speculaas perfect in de verpakking past.

Heb je een speciale bestelling of kom je ze gewoon graag afhalen in de winkel? Contacteer ons dan via telefoon, mail of kom gewoon eens bij ons langs!