Jaarlijkse vakantie

Van 9juli t.e.m. 3 augustus 2022.

Voetjes omhoog...

Het is ondertussen al een traditie geworden. In juli is het onze jaarlijkse vakantie. Ook dit jaar is het niet anders. Dat wil zeggen dat van 9 juli t.e.m. 3 augustus onze winkels gesloten zullen zijn.

De deur op slot, voetjes omhoog en een cocktail in elke hand. Maar voor we dat doen, geven we er eerst nog een lap op! Zo hebben we nog leuke inspiratie voor vaderdag en het einde van het schooljaar.

Of kom ons volledig assortiment lekkers en geschenken ontdekken op 25 en 26 juni tijdens de braderij in Lier.

Of toch niet?

Af en toe zetten we onze cocktail ook eens even neer. Niet alleen om onze lever te sparen, maar gewoon omdat we "geen zittend gat" hebben.

Zo zul je ons elke dag de Specumaat in Herentals zien bijvullen met verse speculaas. Maar je kan er ook terecht voor onze huisgemaakte granola en speculaaspasta. Breng "ons maatje" dus zeker eens een bezoekje. Die sukkelaar werd weer geen vakantie gegund en werkt nog steeds 24/24. Maar niet tegen de arbeidsinspectie zeggen hé.

Ook achter de schermen steken we onze handen uit de mouwen. Er gebeuren namelijk enkele verbouwingswerken in onze bakkerij. Meer hierover weten? Volg ons dan zeker via Facebook, Instagram of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Voorraadje inslaan? Slim plan!

We weten het... we zijn zo'n leuk gezelschap dat je ons wel serieus gaat missen tijdens die drie weken vakantie. Gelukkig hoef je ons lekkers niet te missen. De meeste producten kan je namelijk perfect een tijdje bewaren. Als je onze bewaartips volgt natuurlijk!

Ontdek onze bewaartips