Speculaasje Heyns

Zie ginds komt de stoomboot...

Zes december is ongetwijfeld een dag waar de kleinsten onder ons naartoe leven. Een oude lieve man en knotsgekke zwarte piet die een schoen vullen met speelgoed en lekkers. Wat wil een kind nog meer.

Maar wij weten maar al te goed dat het niet alleen kinderen zijn die vol verwachting uitkijken naar Sinterklaas. Ook ouders en grootouders kijken elk jaar weer uit naar een heerlijke boterspeculaas, fijne marsepein en leuke chocoladefiguren.

Tijdens de Sinterklaasperiode bakken wij dag en nacht ovenverse speculaas. Wat u ook in gedachten heeft, u vindt het vast en zeker bij ons terug.

Bestellen voor uw gezin? Als het gaat om kleine bestellingen hoeft u ons absoluut niet te bellen. Alle formaten zijn voorradig en wachten ingepakt op uw komst. Het is dus een pak sneller om uw bestelling in de winkel te vragen, dan dat we op zoek moeten naar het juiste pakketje.

Een grote bestelling? Bel ons dan even op zodat we uw bestelling rustig kunnen klaarmaken. Het bespaart u heel wat tijd, en u maakt het ons makkelijk.

Zak van Sinterklaas

Bestel tijdig uw chocolade!

Grote hoeveelheden (van dezelfde) chocolade nodig? Vergeet dan niet tijdig uw bestelling door te geven. Want op is op!