Allergisch of intolerant? Hier vind je alle info...

We merken het steeds vaker dat onze klanten allergisch of intolerant zijn aan bepaalde ingrediënten. Daarom sommen we graag onze ingrediënten voor u op. Klik op het gewenste artikel om de complete ingrediënten- en allergenenlijst te bekijken.

Opgelet: in onze bakkerij worden ook noten verwerkt. Wij doen uiteraard ons uiterste best om deze gescheiden te houden van onze andere producten. Helaas kunnen wij dit niet volledig uitsluiten. Hou er dus rekening mee dat onze producten sporen van noten kunnen bevatten.

  • Wettelijke benaming: speculaas
  • Ingrediënten: bloem, suiker, boter, eieren, invertsuiker, karnemelk, natriumbicarbonaat.
  • Bevat: gluten, eieren en melk.
  • Kan sporen bevatten van: noten.
  • THT: 5 dagen na aankoop. Na deze periode kan de speculaas wat harder en droger worden. Consumeren binnen 5 dagen voor een optimale kwaliteit van de speculaas.
  • Bewaren: op een warme en droge plaats. Verpakking goed gesloten houden. Meer bewaartips voor speculaas.
  • Wettelijke benaming: speculaas
  • Ingrediënten: bloem, suiker, boter, eieren, natriumbicarbonaat.
  • Bevat: gluten, eieren en melk.
  • Kan sporen bevatten van: noten.
  • THT: 3 weken na aankoop. Na deze periode kan de speculaas minder krokant worden en aan smaak verliezen.
  • Bewaren: op een warme en droge plaats. Verpakking goed gesloten houden. Meer bewaartips voor speculaas.
  • Wettelijke benaming: patisserie.
  • Ingrediënten: boter, suiker, eieren, amandelen, bloem.
  • Bevat: noten, gluten, eieren en melk.
  • THT: 3 dagen na aankoop.
  • Bewaren: in de koelkast. Meer bewaartips voor vatel.
  • Wettelijke benaming: gevulde chocolade.
  • Ingrediënten: verkrijgbaar op aanvraag per praline.
  • Bewaren: op kamertemperatuur. Vermijd grote temperatuurschommelingen. Meer bewaartips voor chocolade-producten.
  • Wettelijke benaming: marsepein.
  • Ingrediënten: suiker, amandelen (35%), invertsuikersiroop, glucosesiroop, vochtvasthoudend middel: sorbitol siroop, alcohol (ethanol), invertase.
  • Bevat: noten.
  • Kan sporen bevatten van: hazelnoten en schaalvruchten.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.
  • Wettelijke benaming: gevulde chocolade.
  • Ingrediënten: suikers, plantaardige oliën en vetten in wisselende verhoudingen (palm, geharde palm, koolzaad, kokos), cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, water, glucosestroop, watervrij MELKvet, emulgator (SOJAlecithine, mono- en diglyceriden van vetzuren), aroma (vanille, aroma), dextrose, fructose, saccharose, zout, voedingszuur (citroenzuur), kleurstof (beta-caroteen).
  • Bevat: soja en melk.
  • Kan sporen bevatten van: noten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.Vermijd grote temperatuurschommelingen. Meer bewaartips voor chocolade-producten.
  • Wettelijke benaming: gevulde chocolade.
  • Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, HAZELNOTEN, cacaomassa, emulgator (SOJAlecithine), natuurlijk aroma (vanilline).
  • Bevat: soja, noten en melk.
  • Kan sporen bevatten van: noten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.Vermijd grote temperatuurschommelingen. Meer bewaartips voor chocolade-producten.
  • Wettelijke benaming: chocolade met studentenhaver.
  • Ingrediënten: Chocolade (suiker, cacaoboter, volle en magere MELKpoeder, cacaomassa, natuurlijke vanille aroma, specerijen, emulgator (SOJAlecithine)), WALNOTEN, HAZELNOTEN, AMANDELEN, rozijnen (rozijnen, plantaardige olie (zonnebloem), conserveermiddel (E220)).
  • Bevat: melk, soja, walnoten, hazelnoten en amandelenk.
  • Kan sporen bevatten van: gluten en aardnoten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.Vermijd grote temperatuurschommelingen. Meer bewaartips voor chocolade-producten.
  • Wettelijke benaming: rozijnen omhuld met chocolade.
  • Ingrediënten: chocolade (suiker, cacaoboter, cacaomassa, volle en magere MELKpoeder, WEIpoeder, LACTOSE, emulgator (SOJAlecithine), natuurlijk vanille aroma), jumbo rozijnen, arabische gom (E414).
  • Bevat: melk en soja.
  • Kan sporen bevatten van: noten en aardnoten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.Vermijd grote temperatuurschommelingen. Meer bewaartips voor chocolade-producten.
  • Wettelijke benaming: spekken.
  • Ingrediënten: suiker, glucosestroop, water, gelatine, poedersuiker, natuurlijk vanille aroma, natuurlijke kleurstof (E162).
  • Kan sporen bevatten van: Eieren, Noten en Zwaveldioxide en sulfieten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.
  • Wettelijke benaming: spekken met chocolade.
  • Ingrediënten: suiker, glucosestroop, imitatiechocolade (suiker, geheel gehard plantaardig vet (kokosnoot, palmpit), magere cacaopoeder, stabilisator (E492), emulgator (SOJAlecithine)), water, gelatine, natuurlijk vanille aroma.
  • Bevat: soja.
  • Kan sporen bevatten van: Melk, Noten en Zwaveldioxide en sulfieten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.
  • Wettelijke benaming: suikerwaren.
  • Ingrediënten: Ingrediënten: fruitpulp, suiker, glucose, bindmiddel (pectine), zuur (citroenzuur), groentenextract, rodevruchtenconcentraat, natuurlijk aroma’s.
  • Kan sporen bevatten van: noten.
  • THT: 3 maanden na aankoop of indien anders vermeld op de verpakking.
  • Bewaren: op kamertemperatuur.