Mag het iets persoonlijker?

U bent op zoek naar een origineel geschenk om uw klanten, leveranciers of collega's in de bloemetjes te zetten? Dan heeft u een ruime keuze uit ons standaard speculaas-assortiment. Mag het toch iets meer zijn? Dan is een speculaasvorm op maat een goed idee!

Sommigen denken nog al te vaak dat je speculaas enkel tijdens de Sinterklaas-periode kan eten. Maar niets is minder waar, want wij bakken het ganse jaar door dagverse speculaas. U kan dus op elk tijdstip iemand verrassen met een lekkere attentie!

Elke dag een goede reden voor speculaas!

  • Valentijn
  • Secretaressedag / Dag van de werknemer
  • Dag van de klant
  • Sinterklaas
  • Eindejaar / Nieuwjaar
  • Opendeurdag / Jubileüm

Jacques-ijs

Dat ze bij Jacques-ijs beschikken over enkele goede smaakpapillen wisten we al langer. We vonden het dan ook bijzonder leuk dat we voor hen een speculaas op maat mochten ontwerpen. Deze werd als geschenk aan de medewerkers overhandigt na een geslaagd personeelsfeest om hun 30-jarig bestaan te vieren.

Beste speculaas van België, artisanaal gemaakt en dat proef je. Ook intern is hij bij iedereen enorm in de smaak gevallen. Het enige wat jammer is, is dat je er niet kan afblijven.

Nicholas Robeyn, Jacques Ijs

Wat je moet weten...

Enkel voor dikke speculaas

Vormen op maat worden enkel gemaakt voor onze dikke, malse speculaas. Dit is niet mogelijk voor de dunne, krokante speculaasjes. Deze worden namelijk gemaakt met een speculaasmachine. De kostprijs hiervoor ligt een heel pak hoger.

Minimum-afmetingen

Om ervoor te zorgen dat een logo of naam duidelijk kan worden weergegeven zijn de minimum-afmetingen van de speculaas vastgesteld op 12 x 22cm. De grootte van de speculaasvorm is afhankelijk van de naam en/of het ontwerp van het logo.

Enkel letters & lijntekeningen

Voor het ontwerp kunnen enkel eenvoudige lijntekeningen gebruikt. Gekleurd vlakken, kleurschakeringen en foto’s zijn niet mogelijk. Bent u niet zeker? Stuur ons uw logo, en wij vertellen u wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Levertijd: ±12 weken

Houd er rekening mee dat het uitwerken van een ontwerp enige tijd in beslag neemt. Pas wanneer alles naar wens is wordt het door een gespecialiseerde firma in kunststof uitgefreesd. En hier is uiteraard ook nog de nodige wachttijd.

Kostprijs: ± €420/vorm (incl. 6% BTW)

Dit is slechts een prijsindicatie. De kostprijs is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het ontwerp. Bij grotere bestellingen (meer dan 100 speculazen) moeten er twee speculaasvormen worden gemaakt.

In combinatie met speculaas

Wij maken enkel vormen op maat wanneer de bijhorende speculaas ook bij ons wordt besteld. Wij maken dus geen vormen voor gebruik bij u thuis of voor andere bakkers.

Wat heb jij in gedachten?

Wij zijn benieuwd naar jouw project!

Vertel ons meer!