Een leuke attentie voor elk budget!

Bent u ondertussen wel uitgekeken op die traditionele fles die u uw klanten of zakenrelaties presenteert? Geen nood, wij hebben heel wat lekkere alternatieven die beslist in de smaak vallen.

Niet gevonden wat u zoekt? Of heeft u misschien zelf iets in gedachten? Neem dan snel contact met ons op, en we werken graag een voorstel uit op maat van uw wensen en budget.

Geschenkdoos

Een heerlijk geschenkje in een feestelijke verpakking, dat is onze geschenkdoos. Deze mooie bewaardoos wordt gevuld met heerlijke speculaasjes.

De inhoud mag dan misschien wel snel verdwijnen, de bewaardoos kan men blijven hergebruiken. Een origineel én milieubewust geschenk!

€17.60/doos

Speculaasvorm op maat

U bezorgt uw klanten liever een gepersonaliseerd geschenk? Dat kan! Een speculaasvorm op maat zorgt voor dat tikkeltje extra; een heerlijke speculaas maar dan met uw eigen naam of logo op.

Alle informatie die u nodig heeft vindt u hier. Hou er wel rekening mee dat de levertermijn voor een gepersonaliseerde vorm kan oplopen tot 9 weken.

Geschenktas

Deze leuke geschenktas vullen we met uw favoriete producten; speculaas, pralines, chocolade of snoepgoed... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Misschien heeft u zelf nog een leuk geschenkje of catalogus? Het past beslist in deze leuke geschenktas.

Offerte op maat

Pralines

Liever iets traditioneler als relatiegeschenk? Dan zijn onze pralines beslist een schot in de roos. Met vijf verschillende verpakkingen, hebben we voor ieders budget wat wils!

Ballotin 250gr.
€7.80
Ballotin 375gr.
€11.70
Ballotin 500gr.
€15.60
Ballotin 750gr.
€23.40
Ballotin 1kg.
€31.20

Beperkt budget?

Heb je veel klanten of een beperkt budget? Ook een kleine attentie kan leuk zijn!

Vul dan snel onderstaand formulier in, stuur ons een mailtje of bel eens oven op. We werken graag een passend voorstel uit.

Offerte op maat

Bezorg mij een offerte op maat!