Resultaten voor "Algemeen"

Verbouwingen… Het einde komt in zicht
Een beetje bloed, liters zweet en tranen van geluk. Na 10 maanden verbouwen, volledig strippen en weer opbouwen, komt het einde in zicht en kijken we vol verwachting uit naar de opening van onze nieuwe winkel op 5 augustus.
Wie zoekt die vindt
Wij hebben een website, dat wist u al. Maar wist u ook dat wij een overzicht kunnen opvragen van de zoekwoorden die bezoekers tot onze website brengt? Bovenaan de lijst van meest gebruikte zoekwoorden staat natuurlijk onze naam. Maar er zijn er ook zoekwoorden bij die minder voor de hand liggend zijn, maar toch best grappig.
Opgelet; gewijzigde verkeerssituatie in Herentals
Plant u een bezoekje aan onze winkel de komende weken? Dan zou het wel eens kunnen dat u uw route een beetje moet aanpassen. Want door de aanleg van nieuwe zebrapaden in hartje Herentals is het niet altijd mogelijk ons van alle richtingen te bereiken. Daarom geven we u graag deze tips mee.
Een bezoekje aan de IBA-beurs
We zijn net terug van een kort tripje naar München. De voornaamste reden van ons bezoek? De IBA-beurs die er elke 3 jaar plaatsvindt. Deze grootste bakkersbeurs ter wereld verzamelt meer dan 1200 exposanten, verspreid over 12 grote beurshallen, in het imposante Messe.
Wij gaan verhuizen!
Ja hoor… u leest het goed, wij gaan verhuizen. Eén straat verder. Dat is 200m, 270 stappen of 1 minuut fietsen. Als u natuurlijk geen tussenstop maakt in de lokale kroeg. Vanaf augustus 2016 vindt u ons in de Bovenrij, en wel meer bepaald op nummer 50.
Het verhaal achter Marcel, Jules, Louis…
Sinds 4 generaties zijn onze speculaasvormen onveranderd gebleven. Op één vorm na, gingen ze tot enkele jaren geleden allemaal naamloos door het leven. Maar daar brachten we verandering in; elk mannetje (en vrouwtje) kreeg een naam. En niet zomaar één... ze hebben allemaal een betekenis!
2014… Een bewogen jaar!
Nu het jaar stilaan op zijn einde loopt, blikken we met veel trots terug op een geslaagd 2014. Zo is er de komst van de Specumaat wordt onze speculaas ook in Westerlo verkocht én hebben we een webshop gelanceerd!
Wij genieten van onze jaarlijkse vakantie
De grote vakantie is van start gegaan. Tot grote vreugde van de studenten, maar ook van ons. Want zoals onze trouwe klanten ondertussen al wel weten, genieten wij in juli van onze jaarlijkse vakantie. In tegenstelling tot vroeger moeten de echte fans onze speculaas niet missen. Onze Specumaat wordt namelijk dagelijks gevuld met vers gebakken speculaas.
Wij houden het nog lang niet voor bekeken!
In de winkel, langs de telefoon... De afgelopen dagen kregen we meermaals te horen dat dit het laatste jaar zou zijn dat onze winkel open is. Groot was dan ook onze verbazing, want niets is minder waar! Zo hebben we vorig jaar nog geïnvesteerd in een spiksplinternieuwe oven. Maar ook in 2014 komt er weer iets nieuws aan... onze specumaat!